Menu

Over Kompas

Kompas fuseert met Lawfox

Per 1 januari 2019 is Kompas advocatuur gefuseerd met Lawfox. Klik hier om naar de website van Lawfox te gaan.

Hieronder leest u over de bedrijfsvoering van Kompas van 2015 tot en met 1 januari 2019.

Denken in oplossingen

Kompas advocatuur is geen doorsnee advocatenkantoor. Kompas denkt in mogelijkheden en oplossingen. Terwijl traditionele advocaten vaak ‘defensief’ denken, en in hun advisering vaak veel nadruk leggen op problemen en onmogelijkheden. Zaken waar u als rechtzoekende minder in geïnteresseerd bent. Voor u is het het belangrijkst dat uw probleem of vraag wordt opgelost.

Slimme oplossingen voor bedrijfsvoering

Kompas denkt daarom in mogelijkheden en oplossingen. Zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Dat vertaalt zich in ook in de eigen bedrijfsvoering van Kompas. Kompas heeft een lage kostenbasis, door de bedrijfsvoering rond slimme oplossingen op te bouwen.

Enkele voorbeelden: ruimte- en boomverslindende papieren archieven heeft Kompas niet: Kompas werkt nagenoeg volledig paperless. Alle dossiers zijn voor Kompas op ieder moment en vanaf iedere plek bereikbaar, door slimme en veilige automatiserings- en cloudoplossingen te gebruiken. Kompas maakt gebruik van een flexibele poule aan ondersteuning: geen vaste of doorlopende kosten wanneer die niet nodig zijn, en serieuze slagkracht zodra daar behoefte aan is. En Kompas heeft geen hoge maandelijkse huisvestingskosten, maar is een strategisch partnership aangegaan met de verhuurder van de kantoorruimte.

Daarom Kompas

Het resultaat van deze denkwijze? Kompas kan zich volledig richten op het belangrijkste onderdeel van het werk: het oplossen van uw vraag of probleem.

Kompas:

“Gaat niet, bestaat niet”

Kompas heeft het motto “Gaat niet, bestaat niet” hoog in het vaandel staan. Kompas vindt met u de beste oplossing voor uw rechtsprobleem.

Sjors van der Hoeven

Sjors van der Hoeven

Na de opleidingen Bedrijfseconomie (Breda) en Law & Technology (Universiteit van Tilburg; gemiddeld cijfer 8) succesvol afgerond te hebben, ben ik mijn carrière in de commerciële, (groot)zakelijke advocatuur gestart. Inmiddels ben ik werkzaam voor tevreden klanten door heel Nederland, veelal op het gebied van intellectuele eigendom, internet- en ICT-gerelateerde juridische vraagstukken.

Ik sta zowel zakelijke als particuliere klanten bij. Uitgangspunt van iedere zaak is een grondige en deskundige analyse van uw rechtspositie, en van de (commerciële) belangen waar u en uw wederpartij mee te maken hebben. Op basis van die analyse bepaal ik met u de te hanteren strategie, en weet u haarfijn waar u aan toe bent voordat een traject wordt ingezet.

Buiten mijn werk als advocaat hou ik van hardlopen, het spelen van een fanatieke partij (zaal)voetbal, ben ik graag in een wintersportgebied te vinden, fiets ik graag op een mountainbike, en breng ik graag tijd door met mijn jonge gezin.

hoeven@kompas-advocatuur.nl
+31 (0)6 83 61 13 60
https://nl.linkedin.com/in/svdrhoeven

Bekijk alle publicates van Sjors van der Hoeven