Menu
Juridische ICT-vraagstukken zijn gesneden koek voor Kompas advocatuur.

ICT-recht

ICT-recht: relevant voor iedere organisatie

ICT speelt een cruciale rol in iedere organisatie. Ook in de uwe. Denkt u zich maar eens in wat er zou gebeuren als uw (kantoor)automatisering zou uitvallen. Daarnaast gaat het ontwikkelen of (laten) implementeren van software vaak gepaard met substantiële (financiële) inspanningen. ICT-recht is voor iedere organisatie van belang.

Het is daarom van groot belang dat er goede afspraken worden gemaakt tussen ICT-leveranciers en afnemers. Niet alleen over de voor de hand liggende zaken als:

  • prijs
  • functionaliteit
  • vormgeving
  • tijdspad

Maar ook vooral over hoe er om moet worden gegaan met:

  • tegenslagen
  • welke garanties en zekerheden er worden geboden
  • wie er eigenlijk eigenaar is of wordt van de software.

Beter even uitgebreid stilstaan bij verschillende scenario’s bij het begin van een langdurige samenwerking, dan er halverwege de rit achterkomen dat er over bepaalde onderwerpen geen goede afspraken zijn gemaakt.

Expertise

Kompas advocatuur is bedreven in het adviseren en procederen over ICT-rechtelijke vraagstukken. Wenst u hulp of begeleiding bij het opstellen of aangaan van een ICT-contract? Kompas advocatuur voorziet u van deskundig advies. Dreigt u in een discussie te verzeilen met uw ICT-afnemer of juist met uw ICT-leverancier? Met Kompas aan uw zijde weet u zich verzekerd van uitstekende rechtsbijstand.

Contact

Kompas advocatuur is specialist op het terrein van ICT-recht en staat u graag bij indien u een internetgerelateerde juridische vraag of juridisch probleem heeft. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@kompas-advocatuur.nl of door even te bellen: 085 – 040 7406. Kompas staat u graag te woord.