Menu
Goede rechtsbijstand is nooit te duur.

Tarieven

Scherpe tarieven

Kompas advocatuur staat voor een hoge kwaliteit van juridische dienstverlening tegen scherpe tarieven. Bij Kompas advocatuur betaalt u nooit te veel. Met gevoel voor commerciële verhoudingen en een pragmatische aanpak zorgt Kompas voor bruikbare juridische oplossingen.

Een eerste gesprek is bij Kompas advocatuur altijd vrijblijvend.

Uurtarief

Kompas advocatuur werkt op basis van een uurtarief dat afhankelijk is van van de aard en zwaarte van uw zaak. Het uurtarief wordt bij inname van het dossier met u besproken. Kompas advocatuur staat voor volledige transparantie. ‘Kantoorkosten’ of andere verborgen kosten treft u bij Kompas niet aan.

Het is mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen, waarmee u tegen een gereduceerd uurtarief gebruik kunt maken van de diensten van Kompas advocatuur.

Gefinancierde rechtsbijstand

Afhankelijk van uw inkomen, vermogen en de aard van het probleem, kunt u in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand (in de volksmond noemt men dit ook wel “pro deo” of “bijstand op basis van onvermogen”). U betaalt dan alleen eenmalig een vast laag bedrag voor behandeling van de hele zaak.

Indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand zal Kompas advocatuur een toevoeging voor u aanvragen. U hoeft daar dan niets voor te doen. Voor meer informatie kijkt u op www.rvr.org.

Rechtsbijstandverzekering

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, kan bijstand door Kompas advocatuur voor u geheel kosteloos zijn. Neem contact op om uw situatie en de mogelijkheden te bespreken.

Vaste tarieven

Heeft u behoefte aan zekerheid over de kosten? Vaak is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken voor een zaak, of voor een handeling zoals het analyseren of opstellen van een brief.  Ook voor complexere zaken zijn vaste prijzen bespreekbaar.

Op alle opdrachten zijn de algemene voorwaarden van Kompas advocatuur van toepassing.